Politika privatnosti

Na dedic-dedic.com, prepoznajemo da je privatnost vaših ličnih podataka važna. Evo informacija o vrstama ličnih podataka koje primamo i prikupljamo kada koristite i posetite dedic-dedic.com i kako ih štitimo. Nikada ne prodajemo vaše lične podatke trećim stranama.

Lok datoteke

Kao i kod većine drugih web lokacija, prikupljamo i koristimo podatke sadržane u takozvanim log datotekama. Informacije u tim datotekama predstavljaju evidencione podatke koji uključuju adresu IP (internet protokola), vaš ISP (internet dobavljač usluga), pretraživač (browser) koji ste koristili prilikom posete našoj web lokaciji, vrijeme kada ste posetili našu web lokaciju kao i koje stranice ste posjetili na našoj web lokaciji.

Cookies i Web Beacons

Mi koristimo reklame treće strane na dedic-dedic.com kako bi podržali postojanje i rad naše web lokacije. Neki od ovih oglašivača (kao što je Google kroz Google AdSense program) mogu koristiti tehnologije kao što su kolačići i web beacons kada se oglašavaju na našoj web lokaciji, koje će takođe slati informacije ovim oglašivačima uključujući vašu IP adresu, vaš ISP, pretraživač koji ste koristili prilikom posete našoj web lokaciji, a u nekim slučajevima, i podatke da li imate instaliranu Flash tehnologiju. Ovo sve se generalno koristi za u takozvane geotargetske svrhe (na primer, prikazivanje oglasa koji se tiču Beograda nekome ko se nalazi u Beogradu) ili prikazivanje određenih oglasa na osnovu posećenih web lokacija (kao što su prikazivanje oglasa za kuvanje nekome ko često posećuje web lokacije o kuvanju). Ukoliko želite, možete da odlučite da onemogućite sve ili selektivno omogućite neke kolačiće reklamnih proizvođača u podešavanjima pregledača (browsera) ili da upravljate preferencama u programima kao što je Norton Internet Security. Međutim, ako se odlučite za neki od ovih načina kontrole kolačića to može uticati na to interakciju sa našim sajtom, kao i drugim web stranicama. To bi dalje moglo uticati na nemogućnost prijavljivanja na usluge ili programe na našem sajtu ili nekim njegovim delovima koji su sada dostupni ili u budućnosti (forumi, vaši nalozi na našem sajtu itd).