Vanzemaljska civilizacija postoji! Ovo tvrdi čovek koji je sa vanzemaljcima proveo 10 dana!


Podeli na Facebook!
Youtube printscreen / UAMN TV
Foto: Youtube printscreen / UAMN TV

Alek Njuvald iz Novog Zelanda, dugi niz godina bavi se istraživanjem postojanja i eventualne aktivnosti vanzemaljaca na Zemlji. Tokom tih istraživanja i sam je dolazio u dodir sa bićima sa drugih planeta. Prema njegovoj tvrdnji, tokom boravka u Ouklendu, Novi Zeland, vozeći se svojim automobilom, navodno je bio otet od strane vanzemaljske rase i odveden na njihovu matičnu planetu na kojoj je proveo 10 dana. Svoja iskustva koja je stekao tom prilikom o ekstremno naprednoj organskoj tehnologiji koja omogućava da zgrade "rastu" kao i svaki drugi živi organizam u nasem okruženju Njuvald je detaljno opisao. Kao dokaz da je boravio medju vanzemaljce, naveo je i to, da je njegov automobil bio u potpunosti strukturalno izmenjen te da je bolje funkcionisao.

U svom svedočenju, Njuvald iznosi tvrdnje kako je u obližnjem crkvenom parku koji se nalazi blizu njegove kuće, još kao dete često vidjao snopove svetlosti koja su u stvari predstavljala svetlosna bića sa druge planete, koja su na Zemlju dolazila preko portala. Nadalje tvrdi da se u njegovom sećanju, od rane mladosti, pojavljuju sećanja koja u stvari govore o tome da su njegovom umu ucrtavane slike koje su predstavljale u stvari njegovu pripremu za konačni kontakt viših bića sa njim.

Iako u njegovom svedočenju dominiraju sećanja o iskustvu boravka u vanzemaljskom okruženju u nematerijalnom obliku, Njuvald tvrdi da su svi događaji koji su mu se desili od detinjstva do zrelog doba istiniti i da je pouka da su sva bića na Zemlji inteligentna kreacija ali da je njihova percepcija života drugačija od naše, odnosno, da sva bića imaju sopstveni inteligentni pogled na život i njegov smisao.

Svedočenje Aleka Njuvalda u celosti možete pogledati u sledećem videu i sami zaključiti da li je njegova priča istinita Youtube / UAMN TV.